STYLE CREATORS

wedding styling on location for your perfect wedding

Styling

Wij verzorgen bruiloft styling op maat. Met andere woorden; wij decoreren locaties van huwelijksceremonies, -recepties en -diners. Denk daarbij bijvoorbeeld voor de ceremonie aan een pergola of bloemenboog, de versiering van stoelen, standaards met bloemstukken langs de loper, draperieën, plafondversiering. Of aan dinertafels versierd met lopers, vazen, bloemen, kandelaars en naamkaart of menuhouders. Uiteraard kunnen wij de entree stijlvol decoreren, bijvoorbeeld met zuilen, bloemen en linten. In een tuin of op een terras kunnen lampions of bloemenvaasjes aan bomen, lichtjes en tafelversiering veel sfeer brengen. Een feestzaal kunnen we geheel in stijl aankleden met lichtjes, lampionnen en tafelversiering.

Onze styling kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Naast de decoratiematerialen die wij in verschillende kleuren en stijlen op voorraad hebben, kunnen wij op verzoek ook decoratiemateriaal buiten onze collectie leveren. De collectie wordt overigens regelmatig aangevuld met items uit het buitenland, zodat we altijd iets bijzonders in huis hebben. Wij verzorgen ook bloemen en bloemstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan tafelstukken of bloemstukken die de ceremonie extra sfeer geven. We kunnen verse bloemen leveren, maar werken ook veel met mooie zijden bloemen, afhankelijk van de wensen qua kleur, soort en de tijd die de bloemen moeten staan.

Uiteraard kun je onze decoratiematerialen ook huren. Je kunt dan zelf aan de slag met het decoreren van de locaties die centraal staan op jullie huwelijksdag. In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment opgenomen. Uiteraard mag je alles komen bekijken, 

Wij geloven in maatwerk. Geen bruiloft is immers hetzelfde. We leveren dus ook geen vaste pakketten, maar bespreken met het bruidspaar wat de opties zijn. Het is uiteindelijk aan het bruidspaar zelf om te kiezen voor de styling van hun dag.

Om je toch een indicatie te geven van de bedragen waar je bij benadering aan kunt denken, gebruiken we de volgende vormen van styling als voorbeeld:

Ceremonie styling € 1125, 

  • 40 stoelstrikken en hoezen
  • Een loper
  • Gordijnlappen en draperie
  • Standaarden met decoratiemateriaal

Complete styling € 1975,-

  • Ceremonie styling (zoals hierboven)
  • Versierde entree
  • Aankleding receptie ruimte of terras
  • Dinner tafel/zaal

Neem voor een vrijblijvend advies in onze showroom gerust contact met ons op.