STYLE CREATORS

wedding styling on location for your perfect wedding

Over ons

Wij delen een passie voor styling, trends en decoreren. We hebben jarenlang ervaring op het gebied van creëren van een passende sfeer op diverse locaties. We vormen een heel hecht team; we kennen elkaars kwaliteiten en vullen elkaar zeer goed aan.

Maatwerk en perfectionisme, daar staan wij voor. Een goede styling zit ‘m vaak in de kleinste details. Als alles klopt, dan creëer je bijna als vanzelf een goede sfeer. Het is onze missie om voor elk bruidspaar met de juiste styling een sfeer te creëren die perfect past bij het bruidspaar én de locatie. Uiteraard binnen het budget dat er is. We zetten alles op alles om te ontzorgen. Doordat we de styling tot in de puntjes regelen, kan het bruidspaar op een ontspannen manier uitkijken naar de huwelijksdag.

Wij werken zoveel mogelijk vanuit respect voor het milieu. Dat zie je zowel terug in de materialen die wij gebruiken, als in het hergebruik van materiaal daar waar dat mogelijk is.

Jolanda - Styliste

Op mijn opleiding waren het duidelijk de creatieve vakken die mij trokken. Hoe meer ik me erin verdiepte, hoe beter mijn gevoel voor kleuren en composities werd. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt op een etalageatelier waar etalage- en decoratiemateriaal vervaardigd werd. Daarnaast heb ik veel woningen en bedrijfsruimten van een mooie inrichting en decoratie voorzien. Na lovende reacties op een aantal mooi gedecoreerde feestjes en huwelijken kwam ik erachter dat daar echt mijn talent en passie liggen. Want wat is er nou mooier dan de huwelijksdag van een bruidspaar nóg specialer en romantischer te maken?

Toos - Styliste

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door trends en manieren van stylen, in de brede zin van het woord. Het stylen van huwelijkslocaties is daarom fantastisch om te doen! Als team zijn Jolanda en ik heel goed op elkaar ingespeeld en hebben aan een half woord genoeg. Heel natuurlijk hebben we een soort takenverdeling gecreëerd die voor ons optimaal werkt; Jolanda is het creatieve brein en bedenkt manieren om styling vorm te geven en ik vul haar daarin aan. Daarnaast houd ik me bezig met administratieve taken, wat ik ook heel graag doe. We zijn een hechte eenheid die altijd heel serieus en perfectionistisch aan de slag gaat.