STYLE CREATORS

wedding styling on location for your perfect wedding

Reviews

Danielle Pecht, op 19 augustus 2021
Jolanda heeft onze verwachtingen waargemaakt! Styling tot in de puntjes, meedenken en schakelen waar nodig. In 1 woord top! Zodra wij onze geloften over een paar jaar gaan vernieuwen mag Jolanda zeker niet ontbreken!

Ray en Orriona, op 10 september 2020
Onze dag was helemaal af door alle mooie decoraties van Style Creators. Vooral fijn dat je vooraf op locatie kan kijken naar hoe het gaat worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeer tevreden!

Marina Audrey, op 28 juli 2020
Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam, flexibel, en professioneel en Jolanda is vrouw die heel veel kennis en ook begrip in wedding decoratie wereld. Zij heeft ook veel tips gegeven, als we ooit een feestje weer gaan houden dan voor zeker gaan we weer hun dienst vragen . Prijs is ook goedkoper dan als we zelf materialen gaan kopen .

Carlijn en marc Wijnands, op 20 januari 2020
Wat hebben ze fantastisch werk geleverd bij de mooiste dag van ons leven! Geen zorgen, alleen maar genieten!!

Anoniem, op 30 september 2019
We hadden het thema, look & feel van ons bruiloft helemaal in ons hoofd, maar hadden moeite met het neerzetten hiervan. Het is fantastisch hoe de dames van Style Creators onze wensen konden waar maken! Met persoonlijke gesprekken hadden wij het gevoel dat er echt naar ons geluisterd werd. Er is ruimte om te sparren, waarbij de ervaring en kennis van Style Creators duidelijk naar voren kwam. Wij raden ze zeker aan!

Karen Kward, op 21 september 2019
Zeer behulpzaam, zeer flexibel onder de niet ideale omstandigheden en helemaal vol leuke ideeën . Echt een aanrader . Mijn dank is groot, geweldig.

Marc en Carlijn Wijnands, op 17 september 2019
Wat een sprookje! De styling in wit met zilvergrijs was echt prachtig en helemaal zoals wij het voor ogen hadden. Het contact met Jolanda was heel fijn en de communicatie super. Wij hebben een geweldige huwelijksdag gehad en daar heeft Style Creators fantastisch aan bijgedragen.